atlas 370 nitril touch tuinhandschoenen nt3700ac gemaakt in de VS wasbaar gezichtsmasker

  • Huis
  • /
  • atlas 370 nitril touch tuinhandschoenen nt3700ac gemaakt in de VS wasbaar gezichtsmasker

atlas 370 nitril touch tuinhandschoenen nt3700ac gemaakt in de VS wasbaar gezichtsmasker

Hoge elasticiteit:
Verlengingsweerstand

Dik ontwerp:
Prikbestendig

Verzegeld en waterdicht:
Zorg goed voor je handen

Latexfrei und antiallergisch:

Deze handschoenen bevatten latexvrije materialen die handig zijn voor mensen met een latexallergie. 

Prikbestendig:

Nitrilhandschoenen zijn speciaal gemaakt met behulp van priktechnologie. 

Onfeilbare gevoeligheid:

Ze zijn gemaakt om te voldoen aan gevoeligheidseisen.

Atlas werkschoenen- atlas 370 nitril touch tuinhandschoenen nt3700ac gemaakt in de VS wasbaar gezichtsmasker ,Het is niet toegestaan afbeeldingen en/of informatie te gebruiken zonder toestemming van www.werkschoenen-veiligheidsschoenen.nlTon - Atlas KidtechDe Ton is voorzien van CE-markering, wat aangeeft dat aan de Europese eisen voor veiligheid wordt voldaan. De Ton wordt afgesteld en geleverd door de dealer. Met deze handleiding kunnen daarna moeiteloos de belangrijkste verstellingen worden gedaan om de gebruiker optimaal gebruik te kunnen laten maken van de sta-orthese.Atlas werkschoenen bij Shop4-Werkschoenen.nl

Atlas werkschoenen is een van de topmerken die Shop4-werkschoenen in zijn collectie aanbied. Met het hoofdkantoor in Dortmund behoort Atlas tot de leidende producenten van veiligheidsschoenen in Europa. De ultramoderne productieafdeling vervaardigt dagelijks ongeveer 8.000 paar hightech veiligheidsschoenen.

Atlas 350MH Overslagmachine - Hans van Driel

Atlas 350MH Kopen, huren of leasen Koop of lease uw overslagkraan. Voor de Atlas 350MH recycling machine heeft u de optie tot zowel koop, huur als lease. Wilt u kopen of leasen vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor de uitgebreide mogelijkheden.

Atlas veiligheidsschoenen S3 maat 44 Hoog 505 XP 3490044 ...

Deze werkschoen van het merk Atlas is gemaakt van waterproof leer, heeft een binnenvoering van imitatiebont en beschikt over een PPS-dempingssysteem. De schoen heeft veiligheidsreflectoren en met klima-kontrol inlegzolen, outdoor zooltechnologie, een profiel met grove groeven en een thermoisolerende schoenbasis ideaal voor buitenwerk.

Handheld drills - Atlas Copco Netherlands

Contact our regional office: Atlas Copco Tools Central Europe Merwedeweg 7 NL-3336 Zwijndrecht Telefoon: + 31 (0) 800 -022 1767 E-mail: [email protected]

Atlas werkschoenen aanbieding | BESLIST.be | Veiligheidsschoen

Deze werkschoen van het merk Atlas is gemaakt van waterproof leer, heeft een XP tussenzool en PPS-dempingssysteem. Daarnaast heeft de schoen Klima Komfort® inlegzolen, beschermeus, outdoor zooltechnologie en een profiel met grove groeven. De werkschoen voldoet aan de veiligheidsnormering EN ISO 20345 S3 CI en beschikbaar in de maten 38-49.

.