acrylonitrilrubber voor medische handschoenen wegwerpbedpads voor incontinentie

  • Huis
  • /
  • acrylonitrilrubber voor medische handschoenen wegwerpbedpads voor incontinentie

acrylonitrilrubber voor medische handschoenen wegwerpbedpads voor incontinentie

Hoge elasticiteit:
Verlengingsweerstand

Dik ontwerp:
Prikbestendig

Verzegeld en waterdicht:
Zorg goed voor je handen

Latexfrei und antiallergisch:

Deze handschoenen bevatten latexvrije materialen die handig zijn voor mensen met een latexallergie. 

Prikbestendig:

Nitrilhandschoenen zijn speciaal gemaakt met behulp van priktechnologie. 

Onfeilbare gevoeligheid:

Ze zijn gemaakt om te voldoen aan gevoeligheidseisen.

[email protected] - Dencor Medische groothandel, facilitaire ...- acrylonitrilrubber voor medische handschoenen wegwerpbedpads voor incontinentie ,Dencor medische groothandel van speld tot complete praktijkinrichting. De groothandel voor al uw medische disposables, hulpmiddelen, medische apparatuur en medische meubilairHandschoen dispensers - Uw Medische GroothandelHandschoenhouders van acryl kunststof of RVS, voor 1, 3 of 4 doosjes handschoenen. Let op de goede afmeting voordat u bestelt.Latex, nitril of vinyl (wegwerp)handschoenen - Abena

Latex handschoenen: Latex handschoenen hebben een uitstekende tastgevoeligheid, zijn elastisch en zitten als een tweede huid om de hand.Latex handschoenen zijn minder geschikt voor het werken met chemicaliën. Daarnaast heeft latex het grote nadeel dat mensen allergisch kunnen zijn voor latex.

Handschoenen polyethyleen niet-steriel - Handschoenen niet ...

Dit product is tijdelijk niet meer beschikbaar in ons gamma. Omschrijving. Inhoud: 100 stuks per verpakking

HANDBESCHERMING

Medische handschoenen voor een-malig gebruik. EN455-1 AQL <1,5 EN455-2 Testen fysieke eigenschappen. 148 // HANDBESCHERMING ASTM1790 of ISO13997 (TDM) test versus EN 388 voor snijbestendigheid De EN-388 Couptest meet het aantal cycli over slechts een korte afstand dat nodig is om door aan bepaald materiaal te snijden ver-

Werkhandschoenen van Nitrile kopen? Kijk snel! | bol.com

Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Handschoenen - Dermat Medical Supplies

Medische Instrumenten - Wegwerp Biopsy Punch Curetten - Wegwerp Scalpelmesjes - Wegwerp ... Voor de kindjes ... Handschoenen. Weergave: Klinion nitriel handschoen poedervrij steriel maat XL / 50 paar 4102513-3. Login. Login.

Nitril handschoenen - Fa.Vos Medische Instrumenten ...

Door de grote vraag naar handschoenen kan het voorkomen dat we een alternatief merk leveren. Deze handschoenen zijn met dezelfde normen. Latexvrije onderzoekshandschoenen voor eenmalig gebruik, gemaakt van uiterst zacht, paars nitrilrubber, poedervrij. Eenvoudig aan en uit te trekken dankzij de polymeerbekleding aan de binnenkant.

Wegwerp Handschoenen - Disposable Discounter

Wel zo veilig! Ook vind je bij ons handschoenen voor Sushi te maken, écht allergie vrije accelerator handschoenen, traditionele benzine-pomp wegwerp handschoenen en herbruikbare vaatwashandschoenen. Nitril is een sterk materiaal welke een goede weerstand biedt tegen scheuren en gaten. Vergelijkbaar met latex maar heeft een langere levensduur.

Wegwerphandschoenen nodig? | Bestel nu | CoolSafety

Dat kan, voor de meeste voorraadartikelen hebben wij samplepakketten aangemaakt met disposable handschoenen. Vraag aan onze verkoopafdeling of dit ook voor jouw gewenste handschoen is. Ik werk met voedingsmiddelen, welke handschoenen moet ik dan gebruiken? In de voedingsindustrie gelden andere spelregels.

.