skymed onderzoekshandschoenen voor verpleegstershandschoenen gemaakt in de VS.

  • Huis
  • /
  • skymed onderzoekshandschoenen voor verpleegstershandschoenen gemaakt in de VS.

skymed onderzoekshandschoenen voor verpleegstershandschoenen gemaakt in de VS.

Hoge elasticiteit:
Verlengingsweerstand

Dik ontwerp:
Prikbestendig

Verzegeld en waterdicht:
Zorg goed voor je handen

Latexfrei und antiallergisch:

Deze handschoenen bevatten latexvrije materialen die handig zijn voor mensen met een latexallergie. 

Prikbestendig:

Nitrilhandschoenen zijn speciaal gemaakt met behulp van priktechnologie. 

Onfeilbare gevoeligheid:

Ze zijn gemaakt om te voldoen aan gevoeligheidseisen.

Werkhandschoenen - PE Onderzoekshandschoen - Disposable ...- skymed onderzoekshandschoenen voor verpleegstershandschoenen gemaakt in de VS. ,Werkhandschoenen - PE Onderzoekshandschoenen in kartonnen dispenser zijn gemaakt van geruwde polyethyleen. Deze PE wegwerphandschoenen zijn transparant van kleur en hebben een dikte van 20mu. - Basiq PBM heeft een groot aanbod wegwerphandschoenen die geschikt zijn voor gebruik in o.a. de voedingsindustrie en medische branche. Disposable …Handschoenen - Medimart.nlNieuwsbrief. Blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws door je aan te melden voor de nieuwsbrief. E-mailadresOnderzoekshandschoenen | Scherp Geprijsd | SCHOONONLINE

De meest voorkomende onderzoekshandschoen kleuren zijn wit, blauw en zwart. De kleur heeft geen effect op de kwaliteit, pasvorm en gebruik van een handschoen. Toch zien we wel trends binnen verschillende werkomgevingen. In de zorg wordt veel gebruik gemaakt van witte handschoenen voor bijvoorbeeld het wassen van patiënten.

Onderzoekshandschoenen - Hysop

Van alle producten die u koopt ter bescherming van uw personeel en patiënten zijn onderzoekshandschoenen het belangrijkste. Als u alle handen die u moet bedekken en alle keuzemogelijkheden in overweging neemt, kan het kiezen van de juiste onderzoekshandschoen voor de juiste reden een ingewikkelde zaak zijn.

Handschoenen Latex, Vinyl, Nitril, PE - IMGRO Beauty

Denk hierbij aan gespecialiseerde beroepen in de laboratoria voor chemotherapie en besmettelijke microbiologie. Het valt op dat veel wegwerphandschoenen die geïmporteerd worden uit de Verenigde Staten van Amerika een AQL-2.5 hebben. Dit volgt uit een minder kritisch geaccepteerde normwaardering voor wegwerphandschoenen in de VS.

Kwalitatieve onderzoekshandschoenen - Wameda

Al onze onderzoekshandschoenen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals latex, vinyl of nitril. Een verschillend gebruik vergt verschillende eigenschappen van de medische handschoenen. Zo kan u in ons gamma kiezen uit steriele of niet-steriele handschoenen, gepoederd of net poedervrij.

Onderzoekshandschoen - Belgique Incontinence

Neem contact op met onze klantendienst voor al uw vragen + 32 (0) 83 33 33 23. Of vul ons contactformulier in.. Openingsuren. Maandag - Vrijdag : 9h00 - 12h30 et 13h30 - 17h30

Onderzoekshandschoenen - Emdamed B.V.

EmdaMed B.V. Morsestraat 22 2652 XG Berkel en Rodenrijs. +31 (0) 10 519 22 30 [email protected] www.emdamed.nl Kvk: 27109269 BTW nr: NL008388180B01

Onderzoekshandschoenen | Praxisdienst

Onze nitril onderzoekshandschoenen zijn een uitstekend kwalitatief en betaalbaar alternatief voor latex handschoenen. Deze handschoenen worden vaak aanbevolen, vanwege een goede chemische bescherming en hoog draagcomfort en zijn aan te raden bij mensen met een latexallergie. Vanzelfsprekend voldoen onze handschoenen aan de Europese norm 455.

.