zonnige zorg nitril medische onderzoekshandschoenen gratis verzending promo bad- en lichaamswerk

  • Huis
  • /
  • zonnige zorg nitril medische onderzoekshandschoenen gratis verzending promo bad- en lichaamswerk

zonnige zorg nitril medische onderzoekshandschoenen gratis verzending promo bad- en lichaamswerk

Hoge elasticiteit:
Verlengingsweerstand

Dik ontwerp:
Prikbestendig

Verzegeld en waterdicht:
Zorg goed voor je handen

Latexfrei und antiallergisch:

Deze handschoenen bevatten latexvrije materialen die handig zijn voor mensen met een latexallergie. 

Prikbestendig:

Nitrilhandschoenen zijn speciaal gemaakt met behulp van priktechnologie. 

Onfeilbare gevoeligheid:

Ze zijn gemaakt om te voldoen aan gevoeligheidseisen.

Zinnige Zorg - systematisch doorlichten van het ...- zonnige zorg nitril medische onderzoekshandschoenen gratis verzending promo bad- en lichaamswerk ,Onder zinnige zorg verstaan we dat elke verzekerde moet kunnen rekenen op goede zorg. Niet meer dan nodig en niet minder dan noodzakelijk. En dat daarvoor geen onnodige kosten worden gemaakt. Daarom beoordeelt het Zorginstituut of de diagnostiek en behandeling van zorg in het basispakket op een patiëntgerichte, effectieve en doelmatige manier worden ingezet.Terugdringen onnodige zorghandelingen | Kennisplein Zorg ...Jul 06, 2017·Het gaat niet alleen om besparing van tijd en kosten, maar vooral om kwaliteitsverbetering van zorg én het verhogen van de zelfredzaamheid van de cliënt. In december 2016 is dit overzicht uitgebreid tot 15 onnodige zorghandelingen. Lees meer. Gratis digitale screening om onnodige zorghandelingen op te sporen op website van Vilans.Onderzoekshandschoen nitrile kopen? | Vegro thuiszorgwinkel

Deze nitrile onderzoekshandschoenen zorgen voor een optimale hygiëne en bescherming in de gezondheidszorg. De handschoenen zijn poedervrij en hebben een hoog draagcomfort. Geleverd in een doos van 100 stuks. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

nl.zorg.MedicatieVoorschrift

Final Zorginformatiebouwsteen: nl.zorg.MedicatieVoorschrift Blz. 8 «data» RedenVanVoorschrijven::Probleem Definitie De medische reden voor het voorschrijven of gebruik van de medicatie. Hiermee kan een medische indicatie worden doorgegeven die de directe aanleiding vormde voor het voorschrijven of het gebruik van de betreffende medicatie.

Ziekenhuisdiensten en zorgprogramma's | FOD Volksgezondheid

Om erkend en dus gefinancierd te worden, moet ieder zorgprogramma voor de geriatrische patiënt voldoen aan strikte erkenningsnormen. Controle, kwaliteit en evaluatie . Vlaanderen: De controle van ziekenhuisdiensten en zorgprogramma’s is onderdeel van de inspecties en audits van ziekenhuizen.

Terugdringen van onnodige zorg - ZonMw

Het terugdringen van onnodige zorg' in het Citrienfonds, heeft tot doel het stoppen met zorg die geen toegevoegde waarde heeft (lower value services) voor de patiënt en soms zelfs schadelijk is. Het gaat om zorg waarvoor wetenschappelijk is aangetoond dat deze niet zinvol is.

ZIEKENHUISNETWERKEN REGIONALE ZORGSTRATEGISCHE …

> Adviezen van de medische raden van de betrokken ziekenhuizen m.b.t. toetreding tot netwerken desgevallend advies van de medische raad van het locoregionaal klinisch ... 18.10.17 Agentschap Zorg en Gezondheid 19 ...

Innovatie in de zorg - ZonMw

ZonMw is een van de 4 partners achter Zorg voor innoveren, hét platform van de overheid voor zorgvernieuwers. Zorg voor innoveren faciliteert zorgvernieuwers om het innovatieproces sneller te doorlopen. Via de kennisbank op de website vindt u uitgebreide informatie over e-health, financiering, opschaling, samenwerking en wet- en regelgeving.

Zorg is meer dan een product | medischcontact

Apr 16, 2009·De zorg die een huisarts biedt, is een mix van productdenken, zeg maar: zorg volgens een behandelovereenkomst, en procesdenken, zorg waarbij het gaat om nabijheid, betrokkenheid en zorgzaamheid. Het type zorgaanbod van de arts moet passen bij …

Preventief medisch onderzoek | KNMG

Dossier / bijgewerkt: 11 juni 2020. Preventief medisch onderzoek. Preventief medisch onderzoek (PMO) is een medisch onderzoek of een (zelf)test bij mensen die geen concrete gezondheidsklachten hebben, of indicatie voor een gezondheidsrisico of -probleem.

.